23948sdkhjf

Vestas lancerer globalt universitetsprogram

Vestas sponserer et globalt universitetsprogram for at fremme samarbejdet med førende universiteter over hele verden.
Som en del af det globale universitetsprogram vil Vestas Technology R&D de kommende år sponsere et stigende antal professorer, Ph.d.- og masterafhandlingsstuderende på førende universiteter over hele verden.

Formålet med det nye universitetsprogram er at udvide Vestas' samarbejde med universiteter og gennem dette accelerere virksomhedens globale innovative vindenergiforskning. Vestas ønsker at sikre, at virksomheden har adgang til den nyeste universitetsforskning inden for vindenergi og til højt kvalificerede fremtidige medarbejdere.

Det er Vestas' erfaring, at uafhængig universitetsforskning inden for vindenergi kan bidrage positivt til Vestas' udvikling af innovative vindenergiløsninger. Finn Strøm Madsen, President for Vestas Technology R&D, siger:

- I takt med vores vækst er det naturligt, at vi udvider vores samarbejde med universiteter verden over. Vi er meget interesserede i at have et tæt samarbejde med førende forskere i hele verden således, at vi sikrer vores position som den førende leverandør af vindenergiløsninger og samtidig styrker vores muligheder for at ansætte de bedste studerende fra disse universiteter.

Vestas samarbejder allerede med en række universiteter over hele verden, herunder DTU/Risø og Aalborg Universitet i Danmark, Cambridge University og Imperial College London i Storbritannien, Delft University of Technology i Holland, Tsinghua University i Kina og Nanyang Technological University i Singapore.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141