23948sdkhjf

Kom-i-gang-lån for iværksættere

[i]Nu bliver det lettere at få finansieret start af virksomhed - også selvom det ikke er en biotek-nologisk virksomhed eller en højteknologisk satsning, der er på tegnebrættet. [/i]
Det er den almindelige lille virksomhed, der står på dagsordenen i økonomi- og erhvervsministerens forslag om at etablere kom-i-gang-lån. Ideen er, at staten skal kautionere for lån til etablering af virksomhed og samtidig tilbyde rådgivning om, hvordan man undgår de værste faldgruber.

- Det er dejligt at se, at almindelige iværksætteres problemer med at få finansieret deres opstart står på økonomi- og erhvervsministerens dagsorden,” siger vicedirektør i Håndværksrådet, Ane Buch, som en kommentar til kautionsordningen.

- Mange iværksætteres gode ideer kan omsættes til virksomheder og arbejdspladser, hvis det bliver lettere at få adgang til finansiering. Virksomhederne kan samtidig startes på et mere sundt grundlag, hvis finansieringen kobles med kompetent sparring og rådgivning. Økonomi- og erhvervsministeren har derfor fat i en rigtig god cocktail, når finansiering og rådgivning kombineres i lånetilbuddet, siger Ane Buch.

Kilde Jern- og Maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078