23948sdkhjf

Tidspres i Pandrup

[i]Ledelsen af Flextronics i Pandrup i Nordjylland har nu kun ni dage til at skaffe et trecifret millionbeløb til en overtagelse af den tidligere nordjyske mobiltelefonfabrik.[/i]
Forsøget på at redde den nordjyske mobiltelefonfabrik Flextronics nærmer sig sin afslutning. Ledelsen anført af adm. direktør Peter Hinrup har indtil udgangen af marts til af prøve at stable en overtagelse af fabrikken på benene. Herefter tager ledelsen i den internationale Flextronics-koncern over, og Hinrup erkender, at der i den sammenhæng allerede er lagt forskellige planer. Det skriver JyllandsPosten mandag.

- Det er stadigvæk et realistisk mål at få en aftale på plads inden udgangen af måneden, lyder det fra Peter Hinrup, der ifølge rygter er på udkig efter et kapitalindskud på 100-120 mio. kr. Et tal han ikke ønsker at kommentere.

Til gengæld lægger han ikke skjul på, at offentliggørelsen af Flextronics-koncernens overtagelse af Bang & Olufsens elektronikfabrik i Skive kommer på et meget uheldigt tidspunkt i forhold til det nordjyske redningsforsøg.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er lidt uheldigt for os, at annonceringen af handlen kommer netop nu, siger Peter Hinrup.

Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har Pandrup-fabrikkens ledelse da heller ikke ligefrem rost Flextronics-koncernen for timingen. Tværtimod var de to parter efter alt at dømme været meget uenige om, hvordan overtagelsen af B&O-fabrikken bedst kunne offentliggøres. Ud over arbejdet med at finde investorer til produktion af digitale produkter i Nordjlland, skal Peter Hinrup nu også forklare potentielle investorer, hvorfor Flextronics trækker sig fra Pandrup, når man samtidig tror på et andet dansk projekt. Peter Hinrup er dog stadig optimist ifølge JyllandsPosten og tror på at projektet skal lykkes. Måske med baggrund i Kiss Technology’s produkter udstillet på CeBit messen. Disse produceres nemlig i Pandrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063