23948sdkhjf

Underskud eskaleret i Randers Reb

[i]I det seneste regnskabsår er det blevet til et minus på 51,5 millioner kroner mod et minus på 8,1 millioner året før i Randers Reb.[/i]
Situationen har medført, at ledelsen nu ser sig om efter kapitalindskud eller direkte "samarbejdspartnere".

Omsætningen faldt i 2003 fra 271,4 til 213,1 millioner, og selskabet betaler i lighed med året før ikke udbytte. For 2004 venter ledelsen et underskud på 8 millioner før skat - og derefter positive resultater.

Det er flytningen af produktionen fra Danmark til Litauen, der har været ved at knække halsen på det gamle danske tovværks- og stålwireselskab. Udflytningen blev meget dyrere end forudset med fald i omsætning og indkøringsproblemer på den tekniske side, samtidig med, at gælden steg til 175 millioner og egenkapitalen blev reduceret til blot lidt over 16 millioner.

Det stærkt utilfredsstillende resultat har medført store likviditetsproblemer, men koncernens bankforbindelse har stillet - og stiller fortsat - de nødvendige likvider til rådighed under forudsætning af, at de opstillede budgetter overholdes, noterer Randers Reb. Koncernen anser den højst prioriterede opgave for at være genskabelse af en balanceret drift samt en stabil likviditetssituation.

Sidstnævnte opgave kan medføre et krav om afnotering på Københavns Fondsbørs, noterer Randers Reb, der også ser muligheden af et "formaliseret samarbejde med beslægtede selskaber".

Kilde: Jern- og Maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047