23948sdkhjf

Modernisering af miljøbeskyttelsesloven

Nu er det slut med komplicerede miljøgodkendelser, skriver DI i ugemagasinet Industrien.Miljøbeskyttelsesloven er blevet moderniseret.

Modernisering af miljøbeskyttelsesloven



Over 5.000 virksomheder slipper nu for komplicerede miljøgodkendelser. Det er resultatet af Folketingets vedtagelse af den ny miljøbeskyttelseslov, det skriver Ugemagasinet Industrien.

Med vedtagelsen af den ny miljøbeskyttelseslov er der lagt op til et forenklet godkendelsessystem for de fleste virksomheder.

- Princippet er at forenkle tilsynet for de virksomheder, der udgør en minimal risiko for miljøet, og samle ressourcerne om de virkeligt miljøtunge virksomheder, forklarer Lars Aagaard, miljøchef i DI til Ugemagasinet Industrien.

Fremover bliver det kun omkring 1.350 virksomheder mod i dag 6.550 virksomheder, som skal gennem den tunge, individuelle godkendelsesprocedure.

Regeringen har fået vedtaget loven med støtte fra Dansk Folkeparti, Kristendemokraterne og Det Radikale Venstre.
DI har fra første færd støttet moderniseringen af miljøbeskyttelsesloven og er overordnet tilfreds med den ny lov, der blev vedtaget i ugen, der er gået. Den træder i kraft fra nytår, og DI vil tæt følge tilvejebringelsen af de praktiske værktøjer til at føre de gode intentioner ud i livet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078