23948sdkhjf

Migatronic etablerer joint-venture i Kina

Svejsemaskinefabrikken Migatronic etablerer joint-venture med landsdækkende, kinesisk svejsespecialist om fabriksetablering og afsætning på det ekspansive industrimarked.
Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S har indgået aftale med den kinesiske Weida koncern om etablering af et joint-venture selskab, som i 2007 på en fabrik i Suzhou begynder produktion af svejsemaskiner til det ekspansive kinesiske industrimarked.

Weida med hovedsæde i Chengdu er en af Kinas største leverandører af automatiserede svejseløsninger og sælger desuden standard svejse-maskiner gennem et landsdækkende forhandlernet.

Weida efterspørger ny, vestlig svejseteknologi til at dække det ekspansive marked. Siden den første kontrakt har parterne sammen undersøgt mulighederne for et samarbejde, hvilket har resulteret i en kontrakt-underskrivelse.

For Migatronic er det en særdeles interessant partner, fordi Weida ud over at være specialist i svejseløsninger også disponerer over salgskanaler, som en dansk virksomhed aldrig selv ville kunne opbygge.

I selskabet ”Suzhou Migatronic Welding Technology Co. Ltd.” ejer Svejse-maskinefabrikken Migatronic A/S 51 pct. og besætter posten som adm. direktør, mens Weida har selskabets formandspost og stiller med produktionslederen til den nye fabrik i Suzhou.

Etableringen af produktionsapparatet i lejede fabriksbygninger indledes i begyndelsen af 2007 og sker med deltagelse af teknikere fra Migatroic.

Der er tale en langsigtet investering, og Migatroinic forventer at der går to-tre år før selskabet vil påvirke bundlinjen. For 2007 og 2008 er der således en forventning om, at bundlinjen påvirkes negativt med 4-5 mio. kr.

Kilde: Migatronic A/S http://www.migatronic.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157