23948sdkhjf

Investorer stiller krav til Vestas

[i]Investorerne i Vestas, ATP og Lønmodtagernes Dyrtidsfond, LD, stillede på virksomhedens generalforsamling krav om, at Vestas skal øge indtjeningen markant.[/i]
Børsen skriver i dagens avis, at investorerne i Vestas stiller krav om markant øget indtjening. Kravene blev stillet på generalforsamlingen i Vestas i går aftes. Investorerne mener, at det er den eneste måde, hvorpå der kan skabes tillid til, at der stadig er potentiale til vækst i verdens største vindmølleproducent også efter fusionen med NEG Micon.

- I de to seneste år er det ikke lykkedes - driftsmarginalen har kun været henholdsvis 5,3 og 4,5 procent. Og i år er forventningen en EBIT-grad på syv procent. Det er altafgørende, at Vestas meget hurtigt kommer tilbage til en solid indtjening - ellers vil der fortsat blive stillet spørgsmål ved selskabets evne til at finansiere den fremtidige vækst, fastslog Henrik Møller fra LD fra talerstolen under generalforsamlingen ifølge Børsen.

I løbet af juni får Vestas tilført to milliarder kroner, og det er de penge, som Dyrtidsfonden nu kræver omsat i profitabel vækst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063