23948sdkhjf

Ingen tid til krisesnak

FM Maskiner ved Vejen må udvide fabrikken til produktion af udstyr til offentlige kunder
Der er travlt i det gamle mejeri i Gesten nord for Vejen i Sydjylland. Ikke med at tappe mælk og andre mejeriprodukter, men med at producere fejemaskiner, sneplove og græsklippere til især offentlige kunder. FM Maskiner blev etableret af en tidligere medarbejder hos den store producent af udstyr til glatførebekæmpelse, Epoke i Vejen, Frede Madsen, og han må nu udvide produktionen med 500 kvm for at kunne følge med. Dermed fejer han enhver krisesnak i branchen væk fra sin egen dør, skriver ErhvervsBladet.

Græsklipper fra FM Maskiner- Vi har især travlt med græsklippere, som vi begyndte at producere i 2002, og som vi allerede har solgt seks af til levering i 2004. Kunderne er stat, amter og kommuner samt de entreprenører, der har overtaget kommunale opgaver i udbud, og desuden har vi eksport til Sverige, siger Frede Madsen, hvis største kunder er at finde på Sjælland.

Regnskabet for 2002-2003 holder et stabilt spor både hvad angår omsætning, overskud og antallet af ansatte, der siden regnskabsårets afslutning midt på året er vokset til 15. Om udvidelsen giver behov for yderligere ansættelser, skal udviklingen vise.

FM Maskiner begyndte med at fremstille fejemaskiner og sneplove, og græsklipperne kom på programmet for at give en mere jævn produktion, så virksomheden kan holde på arbejdskraften hele året. Ud over egenproduktionen, der udgør 70-80 pct. af omsætningen, importerer FM Maskiner norske sneplove og svenske saltspredere. I 2001 overtog virksomheden desuden sneplovsproduktionen fra Rimas/Laigaard på Sjælland, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094