23948sdkhjf

Dan-doors prøver lykken i Kina

Medejerskab af kinesisk dørfabrik åbnede ikke straks det kinesiske marked. Det viste sig sværere end ventet at få gang i salget af køle- og frysedøre i Kina fra egen fabrik i Guangzhou, må Dan-doors konstatere.
Virksomheden ejer halvdelen af fabrikken, der har 15 medarbejdere. Den anden halvdel ejes af en partner i Hongkong. Det er tredje år, der produceres i lejede lokaler i Kina.

- Konkurrencen er hårdere, end forundersøgelserne lagde op til. Priserne er faldet, og fabrikken i Kina har givet underskud, men vi regner med et nul i Kina i år. Det har været lidt af en øvelse, siger direktør H.C. Holm-Hansen, Dan-doors, til ErhvervsBladet.

På hjemmefronten afskrev Dan-doors reservedele og lagerbeholdning for næsten en mio. kr. sidste år. Der var bl.a. tale om dele til ældre produkter, der måske først er brugt i løbet af fem år. Igangsætning af et generationsskifte kostede omkring en halv mio. kr. Der er ingen løsningsmodel klar, fortæller Holm-Hansen, 58 år, som sammen med Erling Uldall-Jessen, 62 år, er hovedaktionærer i virksomheden. De ejer hver en trediedel, mens fem medarbejdere ejer resten, skriver ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078