23948sdkhjf

Nordjyder høster international hæder

Olden Maskinfabrik ApS i Ulsted i Vendsyssel, der primært udvikler specialmaskiner til gartnerisektoren i enkeltstyks-projekter, er i front med udviklingen og høster international hæder for sin indsats.
Forleden modtog direktør og grundlægger Marius Nielsen en meddelelse fra organisationen A.S.A.E. - American Association of Agricultural Engineers - som bekendtgjorde, at virksomhedens seneste udviklingsprojekt, en kålafrenser udviklet til et fynsk gartneri, er udvalgt som en af de 50 globalt mest interessante nyudviklinger i 2003, skriver ErhvervsBladet.

Kålafrenseren er patenteret. Det er ellers sjældent, nordjyderne griber til den løsning.

- Normalt kan det ikke betale sig, fordi vi netop lever af udviklingsopgaver, der er så nicheprægede, at de store ikke interesserer sig for dem. Hertil kommer, at det ikke er svært at omgå patenter. Vi har dog store forventninger til kålafrenseren, som vi regner med at kunne afsætte i et større styktal end normalt, siger Marius Nielsen til ErhvervsBladet.

Den nordjyske virksomhed har siden 1972 arbejdet med udviklingsopgaver for gartnerier og planteskoler, landbrug og skovdrift. Virksomheden beskæftiger i alt tre medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078