23948sdkhjf

Sammen om outsourcing til Indien

Tre virksomheder indenfor jern og maskinindustrien fra Trekantsområdet er gådt sammen om at starte produktion i Indien.
Dansk erhvervsliv præges af små virksomheder. Det er en af årsagerne til, at vi ikke outsourcer så meget, som vi kunne.

- Vi er nødt til at bryde med hemmelighedskræmmeriet og være meget mere åbne for at kunne overleve i fremtiden, siger direktør Bjarne Jensen, EC Maskinfabrik, til ErhvervsBladet.

Den familieejede EC Maskinfabrik i Egtved er sammen med sine potentielle konkurrenter i lokalområdet, Brdr. Jensens Maskinfabrik og Rool Smede-og Maskinfabrik nu på vej med en greenfield-investering i Bangalore i Sydindien.

Projektet udspringer af, at Trekantsområdets erhvervsudvalg i sin tid forsøgte at starte en brancheklub for stålvirksomheder. Af op mod 200 inviterede virksomheder gik 27 med i arbejdet. Syv af disse gik ind i et globaliseringsnetværk, der ansatte en eksportsælger, skriver ErhvervsBladet.

For Bjarne Jensen, EC Maskinfabrik, betød det, at der var tre muligheder: Man kunne 1) slå sig sammen for at udnytte hinandens fordele 2) selv gå i gang med outsourcing eller 3) bukke under.

Tre af virksomhederne i globaliseringsnetværket gik videre med tanken om at outsource og det stod snart klart, at Bangalore i Indien var målet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078