23948sdkhjf

Dansk kølegigant mærker opsvinget

York i Århus konstaterer, at optimismen skyder op i både fødevare-, petrokemi- og marine-sektorerne, hvor nye projekter nu sættes i gang.
Den globale fødevareindustri, den petrokemiske industri og marine-sektoren begynder atter at tro på fremtiden. De hiver nu gemte projekter op af skuffen og investerer i stor stil. Det skaber optimisme hos den danske kølegigant York med hovedsæde i Århus, skriver Dagbladet Børsen.

- Vi mærker stigende efterspørgsel – især i Europa, Mellemøsten og Amerika samt i den globale marineindustri. Det har medført en god ordreindgang i første kvartal af 2004, som er bedre end budgetteret, siger adm. direktør Kim Buchwald, York Denmark ApS, til Dagbladet Børsen.

Regnskabet for 2003 viser, at den iværksatte turnaround i moderfabrikken i Holme ved Århus efter et katastrofeunderskud i 2002 er på rette spor. Men regnskabet er ikke uden mislyde – især som følge af dårlige resultater i tre udenlandske datterselskaber, fremgår det af Dagbladet Børsen i dag.

Selskabet har skiftet navn fra York Refrigeration til York Denmark ApS, der omfatter moderfabrikken i Holme samt datterselskaberne York Marine, York Køleteknik, York Novenco og en række udenlandske datterselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078