23948sdkhjf

Danskere viser software og digitalisering frem

Software og digitalisering er fællesnævnere på den danske fællesstand på landbrugsmessen Agritechnica i Hannover

På årets Agritechnica-messe i Hannover den 10.-16. november udstiller en række danske virksomheder endnu engang sammen på den danske fællesstand arrangeret af det danske generalkonsulat i Hamborg og CFU, en del af Danish Export Association.

Fællesstanden er placeret i hal 15, hvor der er fokus på landbrugssoftware og teknologier til såkaldt precision farming.

- Denne placering er optimal, da vi i Danmark har stærke løsninger på netop dette område, lyder det fra det danske generalkonsulat.

Ideen bag den danske fællesstand er, at de danske virksomheder får mulighed for at stå på en større og mere opsigtsvækkende stand med god placering, som tiltrækker mange besøgende.

Samtidig giver samlingen af flere danske virksomheder med produkter og løsninger på det digitale område en god synergi og muligheden for at hjælpe hinanden med at henvise mulige kunder til andre relevante på standen.

Besøg fra professor
Tirsdag under messen klokken 17 får den danske fællesstand på messen besøg af professor ved universitet Hohenheim på institut for landbrugsteknik, Hans Griepentrog. Hans Griepentrog er ekspert på området digitalisering i landbruget og vil holde et oplæg om digitalisering på det tyske landbrugsområde.

Han vil blandt andet komme ind på, hvordan man ser på dette område i Tyskland, og hvor langt både virksomheder og landmændene er i forhold til digitalisering. Alle udstillere og besøgende er velkomne til at komme forbi til dette arrangement, lyder det fra konsulatet.

Optimering af landbrug
Fælles for de danske virksomheder på fællesstanden er, at de leverer og udvikler løsninger, som er med til at optimere landbruget. Mange af produkterne er udviklet til monitorering af lagrede afgrøder, marker, kvægbrug og landbrugsmaskiner.

De innovative løsninger skal være med til at gøre landbruget mere bæredygtigt. Derfor er der blandt de danske virksomheder fokus på produkter, som kan sørge for optimering af ruter og tid forbrugt i marken, optimalt forbrug af gødning og pesticider, så man ikke bruger mere end nødvendigt og brugen af sensorer, så man mindsker chancen for råd/skimmeldannelse og derigennem mindsker spild og miljøbelastning og øger udkastet, lyder det fra det danske generalkonsulat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094