23948sdkhjf

H2H er vejen til viden og nye kunder

H2H - eller human to human - er trækplasteret for udstillerne i Brøndby Hallen.

Efter flere måneder med onlinemøder ser en lang række automatik-udstillere nu frem til at mødes ansigt til ansigt til ansigt med nye og eksisterende kunder.

Det er det klare budskab, der går igen i en række intervieews, som messearrangøren MCH har udarbejdet op til messen den 8.-10. september.

- Man kan simpelthen ikke sidde derhjemme og kigge ud ad vinduet og få en fornemmelse af, hvad der sker i branchen. Vi er nødt til at komme ud og opleve alle de nye teknologier og hente noget ny viden, så vi fortsat kan have en finger på pulsen, siger Peter A. Dahlgaard, area sales manager fra Sihm Højtryk, som glæder sig til igen at besøge Automatik-messen.

Han slår fast, at han er stor tilhænger af H2H.

- Jeg tror på H2H - human to human: At mennesker handler med mennesker. Det har aldrig været vigtigere at pleje sine relationer, end det er nu, så jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og netværke med både nye og eksisterende kunder og leverandører på Automatik, siger han.

Bila melder klar

Hos Danmarks største automationshus Bila A/S ser man frem til at vende tilbage som udstiller på Automatik:

- Vi har som mange andre været udfordret med at besøge vores kunder under COVID-19, så med Automatik-messen får vi en fantastisk mulighed for at komme ud og tale med vores kunder, potentielle nye og ikke mindst mulige samarbejdspartnere. Det at kunne møde folk fysisk i øjenhøjde og fremvise vores mange produkter og nyheder glæder vi os rigtig meget til, siger Carsten Schøler Lass, head of sales, ansvarlig for Robotics-afdelingen i Bila.

Han peger på, at Face-to-face mødet er ekstremt vigtigt både i forhold til kommunikationen og relationen, men ligeledes for at være i stand til at vise robotternes mange muligheder.

- Vi ser frem til at møde alle interesserede og glæder os til at inspirere og tale automation med blandt andet Universal Robots, siger Carsten Schøler Lass.

Bila Robotics medbringer blandt andet flere nyheder i form af uddannelse, tilbehørsapplikationer til deres robotter samt nye integrerede tilbehørspakker.

Artiklen er en del af temaet MESSE: Automatik 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09