23948sdkhjf

Det sker: Global 3D-eventserie kommer til Billund

Den 8. marts afholder målevirksomheden Zebicon ’HandsOnMetrology Tour’, som er en konference om 3D-scanning, der afvikles i mere end 45 lande.

HandsOnMetrology Tour har til formål at informere små og mellemstore virksomheder, design- og udviklingsafdelinger, samt kvalitetsfolk om, hvordan de kan bruge 3D-scanning i hverdagen.

Konferencen byder på indblik i mulighederne med forskellige scanningsteknologier, workshops med livedemonstration af udstyret og eksempler på praktisk anvendelse.

Få pladser på konferencen

Sabine Brink Mortensen, salgsingeniør i Zebicon, fortæller:

- HandsOnMetrology Tour er en konference for alle, som er nysgerrige på teknologien og gerne vil vide mere om, hvordan den kan bruges i praksis til blandt andet udvikling, kvalitetskontrol og rekonstruktion. På konferencen giver vi plads til en god dialog om deltagernes udfordringer, hvilket betyder, at den enkelte deltager kan gå herfra med en bedre forståelse af anvendelsesmulighederne i egen virksomhed.

For at sikre et højt udbytte, tid til spørgsmål, hands-on erfaring og dialog med eksperterne, åbner målevirksomheden dørene for maksimum 35 deltagere. Ifølge Zebicon er halvdelen af pladserne til konferencen den 8. marts allerede booket.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093