23948sdkhjf

Ny beregner til valg af rørvarmevekslere revolutionerer projektløsninger ved dansk virksomhed

Wila A/S lancerer nu en banebrydende nyhed inden for valg af rørvarmevekslere: Heat Exchange Calculator. Dette værktøj repræsenterer et vigtigt skridt i retning af den digitale transformation, der forandrer indkøbsprocesser – selv i specialiserede industrier.

"Som teknologiske fremskridt og AI fortsætter med at ændre, hvordan vi foretager indkøb, selv inden for nicheområder som vores, ønsker vi at gøre vores kunder mere informerede og selvstændige i deres valg. Derfor har vi udviklet en helt ny beregner," siger Steen Nordmark, CCO, Wila A/S.

Effektiviseret udvælgelse

Den nye beregner forenkler udvælgelsesprocessen ved at lade kunder indtaste vigtige data som temperaturer og flowhastigheder. På få sekunder leverer den skræddersyede anbefalinger fra Wila A/S's omfattende produktkatalog, der sikrer det bedste match til hvert projekt.

Dette værktøj går dog videre end blot produktanbefalinger. "Det udnytter avanceret teknologi til at konfigurere kundetilpassede rørvarmevekslere ved at finjustere løsninger baseret på parametre som medietype, flow og temperaturer," tilføjer Hjalmar Thorvaldsson, Senior Mechanical Engineer.

Et skridt mod større kundeselvstændighed

I takt med at flere brancher benytter sig af digitale værktøjer og AI-drevne løsninger, sikrer beregneren, at kunder har adgang til al relevant information fra starten. Dette giver dem mulighed for at vurdere potentielle løsninger, før de kontakter os, og optimerer dermed deres projektforløb.

Vær blandt de første til at få besked

Wila A/S tilbyder nu muligheden for at være blandt de første, der får besked, når den nye beregner officielt lanceres. Tilmeld dig på wila.dk/signup og få de seneste opdateringer fra Wila A/S

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078