23948sdkhjf

Fire nominerede til Swedish Steel Prize

En vejstolpe, et lokomotiv, en betonbil eller en gasbeholder? En af disse konstruktioner vinder den prestigefulde internationale udmærkelse; Swedish Steel Prize 2007.
Prisen, der er indstiftet af SSAB Tunnplåt, uddeles til bedste konstruktion i højstyrkestål, og vinderen findes 29. november i Stockholm.

- Højstyrkestålet bidrager til, at produkter verden over bliver stærkere og lettere. Lavere vægt og højere styrke gør produkterne sikrere og mere lønsomme samtidig med, at de bidrager til et forbedret miljø, hvilket årets nominerede bidrag tydeligt viser, siger Göran Carlsson, chef for Tunnplåt-divisionen i SSAB.

De fire nominerede kommer fra Australien, Frankrig, Belgien og Spanien. Spanske Baryval Serviplem S.A. bidrager med en ny betonbil. Australske Dura-Post Pty.Ltd har udviklet en vejstolpe i koldvalset ultra højstyrkestål. Franske Liotard og belgiske Arcelor Mittal R&D Industry Gent bidrager med en gasbeholder i højstyrke tofasestål. Sidst men ikke mindst er spanske Vossloh Espãna nomineret for at have konstrueret et lokomotiv til godstrafik.

Kilde: SSAB Tunnplåt - http://www.ssabtunnplat.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063