23948sdkhjf

IT-vanskeligheder hos VVS-grossist

[i]VVS-grossisten Brdr. Dahl mister omsætning på et voksende marked. Problemer med integration af et nyt IT-system får skylden. Problemerne skulle dog være ovre nu.[/i]
Der har været mere travlt end sædvanligt hos en af landets største VVS-grossister Brødrene Dahl i 2003. Desværre for Dahl er det brandslukning i forbindelse med implementeringen af et nyt IT-forretningssystem, der har skabt travlhed i organisationen. På ordresiden er der ingen fremgang at spore trods et usædvanlig godt marked på VVS-området, skriver ErhvervsBladet.

Ledelsen vurderer, at problemer med at få det nye system til at fungere har kostet Brødrene Dahl 100 mio. kr. i omsætning siden overgangen 1. april 2003. Ekstraomkostninger i forbindelse med implementeringen har kostet Brødrene Dahl 7 mio. kr. på bundlinjen.

- Problemerne med vores IT-system betyder, at vi har tabt noget terræn til vores konkurrenter i det seneste år. Det er ærgerligt, at det er sket i en periode, hvor markedet har været i en pæn fremgang. Ellers ville vi have leveret et rigtig godt resultat, siger adm. direktør Bent Larsen fra Brødrene Dahl til ErhvervsBladet.

På trods af det dårligere resultat kan man nu hos Brdr. Dahl glæde sig over, at man efter næsten et års kamp med IT-forretningssystemet Movex nu er på plads og klar til at bruge kræfter på at øge service og dermed omsætningen igen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078