23948sdkhjf

Brdr. Jensen i kraftig vækst

Underleverandørvirksomheden Brdr. Jensen Maskinfabrik A/S er inde i en kraftig vækst. Derfor udvider man nu fabriksarealet med 50 % og indleder generationsskifte.
Selskabet er i øjeblikket ved at udvide sin fabrik på Diskovej fra 1.500 til 2.250 kvadratmeter. Det sker på et tidspunkt, hvor selskabets omsætning på et år er steget fra 35 mio. kr. i 2006 til knap 47 mio. kr. i 2007.

Den bygningsmæssige udvidelse gennemføres af entreprenørfirmaet Kurt Therkildsen i Give og skal stå færdig i løbet af april.

Brdr. Jensen Maskinfabrik har specialiseret sig i fremstilling af emner i aluminium og rustfrit stål blandt andet SAF/Duplex stål. 95 % af virksomhedens produktion sker til kunder inden for offshore og flyindustrien samt til levnedsmiddelsektoren med fokus på mejerier og bryggerier.

- Udvidelsen betyder, at vi nu får plads til flere maskiner og samtidig kan få et mere hensigtsmæssigt produktionsflow, siger administrerende direktør Kjeld Mielec. Virksomheden beskæftiger 35 medarbejdere og venter at øge antallet af ansatte, når udvidelsen er gennemført.

Kjeld Mielec overtog Brdr. Jensen Maskinfabrik 1. januar 2005. Indtil da havde han i en årrække været administrerende direktør hos Thyregod Metal- og Plastindustri. Nu er sønnen Thomas på 33 år ansat som udviklingschef - en ansættelse, der sker med henblik på gennemførelse af et glidende generationsskifte. Thomas er uddannet skibsingeniør og har tidligere været ansat som design- og konstruktionschef hos X-Yacht i Haderslev.

Kilde: Brdr. Jensen Maskinfabrik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078