23948sdkhjf

Danskere i kø for at deltage

Den danske ambassade i Sverige har arrangeret fælles stand på Elmia Subcontractors for virksomheder der gerne vil ind på det svenske marked
<i>Den danske ambassade i Sverige har arrangeret fælles stand på Elmia Subcontractors for virksomheder der gerne vil ind på det svenske marked</i>

Vi har ingen svenske kunder – endnu. Det er derfor, vi er her, siger Finn Lauridsen fra Rosti A/S – en Farum-baseret virksomhed i A. P. Møller-koncernen.

Rosti A/S er en af de ti danske virksomheder, som stiller op på den fælles stand, som arrangeres af den danske ambassade på Elmia Subcontractor i Jönköping, der foregår i denne uge.

Messehallen i Jönköping, hvor Nordeuropas største messe for underleverandører finder sted i denne uge.Fra ambassadens side er det et mål at styrke danske underleverandørers stilling i Sverige. Et af midlerne er deltagelsen på Elmia Subcontractors.

Claus Hofmann Frisch fra den danske ambassage fortæller, at ambassaden arrangerer praktisk taget alt på den danske fællesstand, men at den kun tager virksomheder med, som ikke tidligere har deltaget på Elmia Subcontractors. Når man har været med én gang, må man selv arrangerere sin deltagelse i kommende messer.

Claus Hofmann Frisch fortæller, at interessen for at deltage har været meget stor blandt danske virksomheder. Der har nærmest været kø. Og når virksomhederne først har været på Elmia Subcontractors, kommer de gerne igen.

Rosti A/S har premiere på Elmia Subcontractors. Virksomheden producerer komponenter i plast.

- Vi har hørt så meget om Elmia Subcontractors, fortæller Finn Lauridsen fra Rosti. Vi har ingen svenske kunder i øjeblikket, men vi håber selvsagt at finde nogen her på messen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093