23948sdkhjf

Würth Danmark vokser på alle fronter

Den tysk ejede virksomhed øgede i 2003 på én gang sin omsætning, indtjening og antallet af medarbejdere, men er alligevel ikke tilfreds.
De fleste af de virksomheder, giver overskud, har brugt 2003 til at skære til, afskedige folk og optimere produktionen, og derfor er det overraskende læsning, når man i Würth Danmarks regnskab kan se, at selv om virksomheden virkelig vokser på alle fronter, så er ledelsen ikke helt tilfredse med resultatet, kan man læse i dagens udgave af ErhvervsBladet.

"Med en vækstrate kun marginalt over inflationsraten, anser ledelsen ikke den realiserede omsætning for værende tilfredsstillende", står der slåedes i ledelsesberetningen i 2003-regnskabet.

- Alt kan blive bedre, og vi havde sat næsen op efter mere efter en række initiativer, som vi satte i værk i 2003 bl.a. ved at øge antallet af sælgere, siger adm. direktør Otto Clausen til ErhvervsBladet.

- Både markedsføringsmæssigt og på en række interne processer havde vi taget nogle initiativer, som desværre ikke har givet det ventede resultat, men det kan alligevel ikke ødelægge vores glæde over resultatet, siger han til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079