23948sdkhjf

Additiv fremstilling under lup

Struers vil på gratis event øge virksomheders forståelse for optimeringen af kvalitetsniveauet ved additivfremstillede materialer

- Additiv fremstilling er fortsat et yderst varmt og voksende globalt emne. Fremstillingsindustrien står over for nye muligheder inden for hurtigt fremstillede prototyper og nye måder at fremstille metal- og polymerdele på. I jagten på at optimere sine fremstillingsprocesser og opretholde eller forøge kvalitetsniveauet på dele fremstillet ved 3D-print, er det vigtigt at forstå dit materiale og holde styr på produktionskvaliteten.

Sådan siger Struers nordiske salgsdirektør, Christian Søndergaard, forud for et gratis AM-seminar 7. november, hvor der bliver gået i dybden med begrebet additiv fremstilling, alment kendt som 3D-fremstilling.

Eventen foregår i Struers’ globale hovedkontor i Ballerup, København. Workshoppen med navnet "From powder to promise: Ensuring certainty within additive manufacturing" er en dag med videndeling, hvor der kigges nærmere på teknologier til vurdering af materialer, processer og komponenter i additivfremstilling.

Holistisk tilgang
- Formålet med workshoppen er at tage en holistisk tilgang til emnet og anskue hele processen, fra et pulver bliver til et komponent og videre til den specifikke analyse og karakterisering af det additivfremstillede objekt. For at kunne dykke ned i det brede felt som additiv fremstilling favner, har vi inviteret udvalgte globale kunder og partnere, som er store inden for området, til at holde oplæg på workshoppen, siger Christian Søndergaard.

Foruden Struers eget team af specialister kan deltagerne på seminaret se frem til oplæg fra blandt andre virksomheder som svenske Arcam og tyske Carl Zeiss.

Til seminaret vil der være mulighed for at besøge Struers’ demo-laboratorium og afprøve de løsninger, der kan bruges til at analysere 3D fremstillede materialer.

Program for 3D-seminar

7. november 2019 klokken 9.00-16.30 hos Struers ApS i Ballerup  
Seminaret henvender sig til ingeniører, laboratorie-teknikere, kvalitetschefer, produktionschefer og tekniske universiteter (undervisere, elever, ph.d.). Derudover er seminaret interessant for virksomheder inden for fremstillingsindustrien der arbejder med eller overvejer at implementere additiv fremstilling i deres produktion og udvikling.  
Seminariet kræver tilmelding.
  • Emner for dagen: 
    Additive Manufacturing Technology and Applications, by Arcam
  • Revealing the true structure of your AM material by cutting, mounting, grinding and polishing, by Struers
  • Analyzing your AM material by advanced microscopy, Carl Zeiss 
  • Hardness testing on AM materials, by Struers
  • Open laboratory - discussion on challenges and solution demos 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109