23948sdkhjf

Det sker: Midt- og vestjyske industrivirksomheder samles til inspirationsfestival

Business Region MidtVest har samlet en række virksomheder og organisationer og i fællesskab skabt Manufacturing Festival Denmark, som afholdes den 21. april 2022.

Målet er at inspirere midt- og vestjyske industrivirksomheder til at igangsætte en grøn omstilling og digitalisere dele af produktionen.

Tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen, som i dag er direktør i Dansk Erhverv, er en af mange oplægsholdere på festivalen, som tager sit udgangspunkt i de midt- og vestjyske produktionsvirksomheder. Det er gratis at deltage.

- Vi præsenterer en række gode eksempler på virksomheder, som er lykkedes med en grøn omstilling indenfor procesindustrien, med de mange fordele det fører med sig. Udover en forbedret bundlinje, så nedsættes klimaaftrykket også markant. Vi får på festivalen indblik i, hvordan virksomheder arbejder på at udnytte digitalisering til at skabe bedre produkter, services, processer og forretningsmodeller, forklarer Susanne Nors, leder af Business Region MidtVest, som står bag Manufacturing Festival 2022.

Til Manufacturing Festival samles virksomhedsejere, forskere, studerende og digitale eksperter fra hele Danmark til en hel dag, hvor de deler viden omkring grøn omstilling i procesindustrien og digitalisering af produktionen, og sender ny inspiration med hjem til virksomhederne.

I år kan man besøge Hydract i Holstebro, MillPart og Innovest i Skjern og Engineering Lab AU i Herning, og dagen afsluttes fælles hos Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Birk Centerpark i Herning.

Det er erfarne og videnstunge erhvervsfolk, som deler ud af deres viden i løbet af dagen. Man kan blandt andet møde Bo Eskerod Madsen, CEO ReMoni, Peter Rasmussen, director global HR Carlsberg Group, Morten Lindberg, CFO Hydract, Martin Heide Jørgensen, ingeniørdocent Aarhus Universitet Engineering Lab, Jakob Lemming, labmanager Digital Twin Lab, Lars Nørgård Holmegaard, CEO Klimatorium, Thomas Johansen, direktør i MacMann Berg, Torben Bøgh Jensen, dirctor BD Millpart, Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv, og Hernings borgmester Dorte West afslutter dagen.

I løbet af dagen vil der ligeledes være oplæg på engelsk, så internationale medarbejdere og studerende kan deltage. Her kan man blandt andet høre et oplæg fra Zeal om Impact Mindset.

Det er femte år i træk, at Business Region MidtVest afholder Manufacturing Festival Denmark.

Tilmelding kan ske via https://brmv.nemtilmeld.dk/.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094