23948sdkhjf

Spåntagningsdage nærmer sig med hastige skridt

Der er lagt op til to begivenhedsrige dage med masser af netværk, nyeste teknologier og ikke mindst en masse bearbejdning på Spåntagningsdage den 2.-3. oktober.

Teknikerne fra KJV og Mazak er i fuld gang med at køre maskiner og værktøjer i stilling, og fokus vil atter ligge på at give gæsterne inspiration til optimering hele vejen rundt i deres egen produktion med ny teknologi inden for maskiner, værktøjer, automation og bearbejdninger.

På dagene bliver der taget rigtig mange spåner ved en række live-bearbejdninger, hvor KJV og Mazak vil demonstrere et udsnit af avancerede fræse-, bore- og drejeteknikker. Dette vil blive akkompagneret af kyndig forklaring af KJV’s og Mazaks teknikere, ligesom det hele bliver vist live på 18 kvadratmeter storskærm.

Frisk fra AMB-messen

KJV præsenterer alt fra skærende værktøjer og opspænding til måleudstyr, forindstilling og datastyring.

Derudover vil der naturligvis også være et stort fokus på Iscar.

I forbindelse med den nylige AMB-messe i Stuttgart kunne man opleve en imponerende udstilling af Iscars nye Logiquick produktserie – en række værktøjer, der giver helt nye muligheder inden for moderne spåntagning.

Disse værktøjer kan man også opleve i forbindelse med Spåntagningsdagene, hvor KJV’s spåntagningsspecialist Jacob Frederiksen samtidig har forberedt et indlæg om de forskellige anvendelsesmuligheder og fordele.

Spåntagningsdagene er en god lejlighed til at blive opdateret på de nyeste løsninger inden for for eksempel fræsning, drejning, stik og boring samt til at blive klogere på, hvordan ens egen produktion kan effektiviseres markant ved hjælp af for eksempel opspændings-/nulpunktssystemer og datastyring til sikring af en mere effektiv produktion med højere kvalitet og væsentligt færre omkostninger.

KJV stiller endvidere med et stort Zoller-setup samt et bredt udsnit af produkter fra Lang Technik.

Derudover vil Tobias Farr fra Lang Technik GmbH sammen med KJV’s hold af teknikere være tilstede med en masse detaljer om to af de store nyheder fra AMB-messen - en kompakt udgave af Langs Robotrex automationsløsning til ubemandet håndtering af emner til CNC-bearbejdningscentre, samt pneumatiske skruestik.

Gæsteudstillere

Som noget nyt har KJV og Mazak i år inviteret udvalgte gæsteudstillere, så besøgende får ligeledes mulighed for at få en snak med ADMG, Bothron & Ewing, Kvejborg, NTI, Tool Denmark og QRS.

Arrangementet afholdes af KJV og Mazak og finder sted 2. og 3. oktober 2024 i Mazaks store showroom i Middelfart. Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig på Mazaks hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316