23948sdkhjf

EuroBLECH 2024: Innovativ styrke for et nyt produktivitetsniveau

Fra d. 22. til d. 25 oktober mødes den internationale pladebearbejdningsbranche til EuroBLECH i Hannovers messehaller i Tyskland. Med dette års motto, ”The Power of Productivity”, vil ca. 1300 udstillere fra 40 lande præsentere verdens største udvalg af løsninger til pladebearbejdning for bedre ydelse og effektivitet – med mange tusind udstillinger på mere end 160.000 kvadratmeter brutto udstillingsplads, med mange live demonstrationer og produktpremierer. Et omfattende medfølgende program giver praktisk indsigter og dybdegående ekspertise med særlige temature, præsentationer med eksperter, de kendte EuroBLECH-præmier samt en særlig karrieredag for nye fagfolk. I år handler alt om fremtidsorienterede produktivitetsløsninger for bedre effektivitet og resultater – i tråd med handelsmessens ´motto ”The Power of Productivity”.

Levendegjort innovationskultur Fremme og udnyttelse af frisk drivkraft

Som branchens førende handelsmesse har EuroBLECH etableret en vellykket innovationskultur – her drives fremgang fremad, og branchens fremtid formes aktivt. Dette års show præsenterer et væld af nystartede virksomheder og nye udstillere. Besøgende vil kunne drage fordel af et stadigt voksende udvalg af friske idéer og innovative teknologier. Hver femte virksomhed er ny udstiller, og pavillonen ”Young Innovators” i hal 15 præsenterer et samlet udvalg af lovende, nystartede virksomheder fra Tyskland.

I alt 76 virksomheder er blevet nomineret til den prestigefyldte EuroBLECH Awards 2024, en af branchens førende præmier for teknisk dygtighed og innovativ styrke. De populære foredrag med ekspertpræsentationer om de nyeste nøgleemner som f.eks. automatisering, robotteknologi, kollaborative robotter, tingenes internet og det industrielle metavers vender tilbage. Et nyt højdepunkt på showet er temaomvisninger med guide med korte præsentationer og mulighed for at stille spørgsmål ved hver sessionsstation.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078