23948sdkhjf

UR: - Vi tager fysisk AI til et helt nyt niveau

Universal Robots kaster sig over kunstig intelligens

Universal Robots lancerer nu et nyt hardware- og softwarekit, som tilføjer AI-muligheder til UR's robotter. Det ny værktøj kaldes UR AI Accelerator.

Nvidia Isaac Manipulator giver udviklere mulighed for at give deres løsninger accelereret ydeevne og avancerede AI-teknologier. 

Løsningen indeholder også det nyudviklede Orbbec Gemini 335LG 3D-kamera, som leverer høj kvalitet. Tilsammen lover UR, at der er tale om en komplet løsning.

- Med UR AI Accelerator får vores samarbejdspartnere alt det, de har brug for, til at udvikle og implementere nye, innovative AI-løsninger, siger Kim Povlsen, CEO og President hos Universal Robots. 

- Vi er i forvejen en førende platform til at markedsføre AI-drevne cobot-applikationer, og nu rykker vi grænsen endnu mere, siger han.

James Davidson, AI-chef hos UR's ejer Teradyne Robotics, siger:

- Vi stræber efter at tage fysisk AI til et helt nyt niveau, og AI Accelerator er kun den første i en række af lanceringer af AI-drevne produkter og løsninger fra UR. Vores mål er at gøre robotter mere tilgængelige, end nogensinde før.

Lanceringen sker i samme uge, som hundredvis af robot- og softwareudviklere er samlet til ROSCon 2024 i UR’s hjemby, Odense. På konferencen vises en demo af UR AI Accelerator med en maskinpasnings-applikation.

Universal Robots skriver, at AI Accelerator kan aktive funktioner som positurestimering, sporing, objektregistrering, stiplanlægning, billedklassificering, kvalitetsinspektion, tilstandsregistrering og meget mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064