23948sdkhjf

Messer opretter teknisk forskningscenter

Messer, som er specialist i produktion af industrigas, etablerer et teknisk center for forskning i svejsning og skæring på universitet i Niederrhein.
I denne måned begyndte Messer Group oprettelsen af centret. For Messer er glæden stor over, at det ligger tæt på hovedkvarteret for Messer Group i Krefeld.

Forskningscenteret er det 10. største i Tyskland, og med den gode infrastruktur regner Messer med, at det vil give et godt og frugtbart samarbejde. Den tætte kontakt med det tekniske forskningscenter har til formål at øge innovationen samt dele den opnåede viden via de forskellige projekter, med virksomhedens specialister.

I denne proces vil der blandt andet blive sat fokus på udvikling af nye typer af beskyttelsesgasser til svejsning i forskellige materialer; eksempelvis svejsning i galvaniserede plader, højlegeret stål og aluminiumlegeringer.

Forskningscenteret bliver et supplement til de internationale centre for svejsning og skæring, som i dag drives af Messer i Schweiz, Ungarn og Kina.

Som en totalleverandør er Messer hele tiden opmærksom på, hvilke nye teknikker og processer, der anvendes til svejsning og skæring.

Universitetet i Niederrhein og Messer Group har også på andre områder et godt samarbejde. Messer støtter regionale initiativer for opstart af nye forretningsområder iværksat af universitetet til støtte for studenter i opstarten af deres karrierer.

Kilde: Messer Danmark - http://www.messer.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078