23948sdkhjf

Wila A/S skærper strategien med fokus på nøgleprodukter

Wila A/S, kan nu annoncere en strategisk opdatering af sin go-to-market-strategi, som målretter virksomhedens produktsortiment indenfor: rørvarmevekslere, membranhuse og ATD’ere i rustfrit stål.

Fokus på innovation og kvalitet

Wila A/S' strategiske fokus giver mulighed for at investere i produktudvikling, som sikrer, at virksomheden fortsat er førende i branchen, og kan levere øget værdi til globale kunder indenfor:

  • Rørvarmevekslere: Anerkendt for deres effektivitet og designet til at maksimere varmeoverførslen og samtidig minimere energiforbruget, som del af mange forskellige applikationer indenfor fødevare- og drikkevarer industrien, samt 
  • Membranhuse: Wila A/S' membranhuse er en vigtig del af filtreringsprocessen og produceres i mange forskellige modeller, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige driftsbehov. Wila udvikler løbende sin portefølje, herunder keramiske huse, samt membranhuse designet til at producere under meget højt tryk.
  • Anti Telescopic Devices: Konstrueret med præcision og holdbarhed er ATD’ere fra Wila A/S afgørende for at opretholde høj hygiejne standard og sikre en jævn og uafbrudt drift i produktionslinjerne.

Strategisk vision og global rækkevidde

“Vores opdaterede go-to-market-strategi er baseret på at levere maksimal værdi gennem vores vigtigste produktlinjer,” fortæller Steen Nordmark, CCO i Wila A/S. “Med denne målrettede tilgang er det muligt for os at tilbyde en række forskellige certificeringer, såsom ASME og 3A, på vores rørvarmevekslere og membranhuse, hvilket sikrer, at vi kan understøtte vores globale kunder med et bredt og kundetilpasset produktsortiment".

For mere information om Wila A/S og dets nøgleprodukter, besøg venligst www.wila.dk

Wila - Innovation driven by people

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094