23948sdkhjf

Unimerco vokser i Kina

Den vestjyske virksomhed flytter i nye og større lokaler og planlægger at starte produktion i landet.
Som resultat af Unimercos fremgang på det kinesiske marked, flytter et af virksomhedens to kontorer i Kina nu i nye og større lokaler. Det er virksomhedens kontor i Wuxi, som efter to år er blevet for småt til at rumme de ti ansatte, hvoraf tre er ansat inden for det sidste år.

Væksten illustreres også ved, at salget i Kina allerede fem måneder inde i regnskabsåret overgår salget det foregående regnskabsår. Som udgangspunkt var målgruppen europæiske og amerikanske virksomheder, som har flyttet produktionen til Kina, men det er også i høj grad lykkedes at få kinesiske joint ventures og rent kinesiske virksomheder blandt kunderne.

- Vi venter en fortsat stor vækst i Kina, så derfor har vi valgt lokaler, der er forberedt på ekspansion, siger direktør for forretningsudvikling, Per Thy Sørensen, Unimerco.

- Det kinesiske marked er meget fragmenteret med både meget traditionelle kinesiske produktionsvirksomheder og moderne virksomheder, der er helt på højde med europæiske og amerikanske virksomheder, så vi har et stort potentiale med vores værktøjer, siger Per Thy Sørensen.

Vil starte egen produktion
Med kontorer i Beijing og det nye udvidede kontor i Wuxi er det lykkedes Unimerco at servicere virksomheder inden for automobil-, hydraulik-, energi- og metalindustrien i hele Kina. Med den nye beliggenhed har Unimerco desuden sikret sig mulighed for at kunne starte værktøjsvedligeholdelse, som en forløber for egentlig produktion i Kina. Det ventes at ske inden for det næste år.

- Vi har ganske vist en rigtig god logistik, hvor vi i dag servicerer det kinesiske marked fra Danmark, men vi ønsker at opbygge en lokal kompetence på de enkelte markeder, siger Per Thy Sørensen.

Denne udvikling understreges af, at virksomheden netop har ansat to nye medarbejdere, der skal opbygge en design-afdeling i Kina for at kunne tilbyde kunderne endnu hurtigere og mere omfattende service.

Inden for det seneste år har Unimerco i Kina ansat tre nye salgsteknikere og vil fortsætte med at ansætte nye salgsteknikere, optimeringseksperter og interne medarbejdere for bedst muligt at kunne servicere det stigende antal kinesiske kunder. Samtlige nyansatte kommer i starten af deres ansættelse på kurser af op til tre måneders varighed i hovedsædet i Danmark.

Kilde: Unimerco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094