23948sdkhjf

Heller ikke overskud hos Lindø i 2008

Allerede nu har Lindøværftets administrerende direktør opgivet ambitionerne om sorte tal på bundlinjen i 2008. Nye besparelser er på vej.
Selv om det er lykkedes Lindøværftet at finde årlige besparelser for 480 mio. kr., er det ikke nok til at få overskud på bundlinjen i 2008. Det indrømmer værftets administrerende direktør Finn Buus Nielsen overfor Børsen, efter at det fynske værft for nylig kom ud med et nyt gigantisk underskud på driften .

- Vi har hele tiden arbejdet hen mod, at 2008 skulle ende omkring et nulresultat, men nu må vi sige, at det er urealistisk. Det bliver et underskud igen på grund af det efterslæb, vi stadig har med produktiviteten, siger han til Børsen.

Det er blandt andet den svage dollarkurs og de uforudsigelige stålpriser, der har kostet Lindø dyrt i de seneste år. Derfor er jagten nu sat ind på at finde nye besparelser på Lindø, og her arbejdes der blandt andet med værftets produktivitet. Endvidere har man flyttet indkøbet af skibsbygningsstål til Fjernøsten, hvor prisen ligger 300 dollars pr. ton under den europæiske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141