23948sdkhjf

Fibo overtager produktion

Videbæk-virksomheden fremstiller nu også InterCon betonblandeanlæg.
Fibo Maskiner A/S i Videbæk, der producerer udstyr til produktion af letbeton, har overtaget produktionen af betonblandeanlæg hos maskinfabrikken InterCon Herning. I løbet af denne måned flytter produktion fra Åkirkebyvej i Herning til Fibo Maskiner i Videbæk.

13 af de 14 medarbejdere i Herning har valgt at flytte med, og de første er begyndt på deres nye arbejdsplads i Videbæk.

Fibo Maskiner i Videbæk, der nu også bliver hjemsted for produktionen af InterCon-produkter.- Medarbejderne hos InterCon har vist stor velvilje i den her proces. Og vi taler jo om folk med mange års erfaring - blandt andet tre medarbejdere, som har været hele deres arbejdsliv hos InterCon. Så det er jo en stor beslutning at tage, at man pludselig skal til at arbejde under en anden ledelse, i et andet firma og i en anden by. Så det glæder mig, at de vil flytte med, for på den måde kan vi sikre bevarelsen af den oparbejdede knowhow, siger Bent Sønderkjær, der er Fibo Maskiners administrerende direktør, til Herning Online.

Også InterCon Hernings direktør Johannes Simonsen flytter med til Fibo Maskiner. Han får fremover salgsansvaret for InterCon-produkterne, som firmaet i Videbæk uændret vil markedsføre under InterCon-navnet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11